Töitä

 

 

Haluatko töitä? 4H-työelämäkurssit auttavat sinua eteenpäin. 4H-työelämäkurssit on tehty sitä varten, että sinä löytäisit helpommin työpaikan.

Kursseilla saat työelämätietoutta ja opit käytännön taitoja. Niiden jälkeen olet valmis työskentelemään 4H:n kautta esimerkiksi lastenhoitajana tai dogsitterinä.

 

KESÄTYÖ

Kuortaneen 4H-yhdistys kesätyöllistää vuosittain noin 5-10 nuorta Kuortaneen alueella erilaisiin työtehtäviin. Työnkuvat ovat kioskityö, ruohonleikkuu ja kerhojen pito. Vuoden 2018 kesälle haku käynnistyy tammikuussa 2018.

 

KERHONOHJAAJA

Oletko reipas, yritteliäs ja vastuuntuntoinen? Onko sinulla ideoita, joita haluaisit laittaa käytäntöön kerhonohjauksessa? Harrastatko esim. kokkaamista, luonnossa liikkumista, lemmikkieläimiä, kädentaitoja tai liikuntaa?


Jos vastasit kyllä oleviin kysymyksiin myönteisesti, ota yhteyttä pikimmiten! Etsimme kerhonohjauksesta kiinnostuneita yli 13-vuotiaita henkilöitä ohjaamaan kerhoja Kuortaneen alueella. Kerhonohjaajaksi pääsee käymällä Osaava kerhonohjaaja-koulutuksen.

Ohjauksesta saat paitsi hyvän harrastuksen myös arvokasta työkokemusta. Lisäksi kerhonohjauksesta saa rahallisen korvauksen ja tietenkin merkinnän CV:hen tulevaisuutta varten. Tartu tilaisuuteen!

 

KOTIAPU

4H-Kotiapu tarjoaa työkokemuksia siivous-, vanhus- ja vammaistyön parissa

Kotiaputyö on sinua varten, mikäli olet kiinnostunut ihmisläheisestä työstä, harkitset hakeutumista hoito- tai hoiva-alalle, tarvitset opintosuorituksia tai kaipaat lisäansioita. Töitä tehdään asiakastilausten ja omien aikataulujesi mukaisesti. Työ on keikkaluontoista joten se sopii mainiosti opintojen oheen!

 

LASTENHOITO

Oletko lapsirakas, vastuuntuntoinen ja tarmokas? 4H-Lastenhoito voi olla sinun juttusi!

Meillä voit työskennellä tilapäisenä lastenhoitajana käytyäsi 4H-Lastenhoitokurssin. Lisätietoja löydät kurssit-välilehdeltä. Lastenhoitotyö on asiakaskohteissa tehtävää keikkaluontoista työtä, joka on helppo sovittaa muiden opintojen ja harrastusten lomaan. 4H-lastenhoitajana saat kätevästi lisätienistejä ja saat työkokemusta lastenhoitotehtävistä!

 

LEMMIKINHOITO - DOGSITTER

Lemmikin hoitaja ulkoiluttaa, hoivaa ja huolehtii koirista ja muista lemmikkieläimistä lemmikinomistajan ollessa estynyt tai kiireinen!

Suurin osa hoitotehtävistä on lemmikkien (koirien) ulkoiluttamista tai ruokintaa, mutta etenkin viikonloppuisin tai lomamatkojen aikana lemmikinhoitajan tehtäviin voi kuulua lemmikkieläimen pitempiaikainen täysihoito joko lemmikinomistajan tai lemmikinhoitajan kotona. Toisinaan tarvitaan apua myös koiranäyttelyssä tai koulutuskentällä.

Lemmikinhoitotoiminnasta saat tietenkin myös pieniä lisäansioita ja arvokasta työkokemusta! Töitä tehdään keikkaluontoisesti asiakastilausten mukaan, joten työ sopii hyvin koululaisille ja opiskelijoille.