Cheerleading-kerho 0-5lk

Kerho alkaa viikolla 40,  Maanantaisin, klo 17 -18.30 yläasteen salissa.

Kerhossa opetellaan Cheerleading alkeita ja erilaisia helppoja koreografioita. Ohjaajat ovat itse harrastaneet lajia. 

Näin korona aikana toivomme, että kaikilla on turvallista tulla kerhoon. Ethän tule flunssaisena paikalle. Muuten huolehdimme kerhokerran alussa ensimmäiseksi käsien pesusta.

Otamme ilmoittautumisjärjestyksessä  max 12 kerholaista. 


Ohjaajina toimivat Susanna Jokiaho, Nella Karjala ja Sara Yli-Mäenpää

"Moi! Olen Susanna, 14 vuotias tyttö Kuortaneelta. Vapaa-ajalla tykkään olla kavereiden kanssa, sekä urheilla. Olen harrastanut itsekkin cheerleadingiä ja se sai minut innostumaan pitämään tätä kerhoa. Olen luonteeltani ystävällinen, auttavainen ja sosiaalinen. Toivottavasti syksystä tulee kiva"
"Moi! Oon Nella 14-vuotias tyttö Kortesmäestä. Tämä on mun ensimmäinen syksy, kun pidän tätä kerhoa. Pidin kerhoa jo keväällä, mutta se jäi vähän lyhyeksi koronan takia. Toivottavasti tästä syksystä tulee kiva :)"
"Hei! Olen Sara, 14 vuotias tyttö Kuortaneelta. Harrastan tällä hetkellä show tanssia.Vapaa ajalla tykkään voimistella, olla kavereiden kanssa, piirtää ja viettää aikaa koirani kanssa, koska rakastan eläimiä. Olen luonteeltani positiivinen, ystävällinen ja aika sosiaalinen. Olen harrastanu cheerleadingiä ja se sai minut innostumaan aloittamaan pitämään 4h cheer-ryhmää. Olimme jo kavereiden kanssa pitkään puhunut kuinka se olisi unelmien täyttymys alkaa pitää cheer-kerhoa, ja nyt se on totta."